Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce Sport Volný čas

Obří klouzačka v Malešicích rozzáří nejen dětské úsměvy…

Nadcházející víkend se v pražských Malešicích o zábavu postará speciální téměř 200 metrů dlouhá pozemní klouzačka s nafukovacími mantinely s názvem GIANT JUNGLE JOYRIDE . Jedná se o vůbec největší a hlavně nejrychlejší “jungle” klouzačku u nás, absolutní novinka v Čechách udělá radost všem.

Jízda ve skupině
Jízda ve skupině

“Do Prahy zavítá náš “JJ” – téměř 200 metrů dlouhá vodní skluzavka. Doraž o víkendu 6. – 7. 8. do krásného prostředí Malešického parku na Praze 10 a vyzkoušej nejdelší vodní dráhu, která kdy v hlavním městě byla. Navíc se těš na bumper bally a další aktivity. Součástí akce je také noční jízda a jedno malé vodní překvapení :)) Nezapomeň na kruh nebo jiné nafukovadlo, plavky/tričko, voucher a svoje kámoše. Sdílej a jdi do toho!” takto zní pozvánka od pořadatelů z hrybezhranic.cz

Cela akce začíná v 10:00, bude to opravdu velká jízda, protože rychlost si určuje každý sám na základě rozběhu na startu, své celkové váhy, ale i stylu jízdy, muže se jet i na lehátku nebo jen po břiše. Možné jsou i skupinové jízdy!

bumpersZajímavostí bude i BUMPER BALLS neboli BUBLINOVÉ KOULE

“Většina lidí si v bumper balls zahraje fotbal, ale dá se vymyslet spousta jiné zábavy. Společné je vždycky narážení jeden do druhého nebo padání na zem. Výhodou je, že vždycky se zvedneš a skoro vždycky i bez modřin. ” Hráči si této zábavy užijí nejvíce na rovné travnaté ploše, které bude v Malešickém parku dostatek.

Více informací a vstupenky v předprodeji na www.hrybezhranic.cz.

případně na tel: +420 778 055 885

 

 

Podobné příspěvky

7. ročník LUSTR festivalu proběhne ve dnech 17. – 22. září 2020

Redakce

Hokejová legenda František Tulec oslavil 70. let!

Jaroslav Hauer

Limitovaná edice Žufánkova absintu ABSTINENTHE oslavuje 30 let svobody!

Redakce