Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Hudba Kultura Pozvánky na akce

Oslavte konec školy „funkově“ ve společnosti Top Dream Company a HitFakers

Zdroj: Archív skupiny Top Dream Company.

 

Praha, 22. června 2016 – Prožijte konec června ve stylu funky! Ve čtvrtek 30. června se na pražském Střeleckém ostrově uskuteční FUNKY OPEN AIR, v rámci něhož kapely Top Dream Company a HitFakers přivezou do centra Prahy energickou funky show a přivítají se svými fanoušky začátek letních prázdnin. Akce startuje již v 18,30 hodin.

„Top Dream Company i HitFakers jsou zárukou energie a pozitivní nálady, která k létu a prázdninám jednoznačně patří. Není tedy lepších interpretů, které jsme mohli na závěr školního roku na Letňáku – Létu pro Pražany přivítat. Na pořádnou funky hudbu se můžete naladit již od 18,30 hodin, kdy začnou hrát Hitfakers. Tuto partu pak následně od 20 hodin na pódiu vystřídají Top Dream Company,“ uvádí šéf produkce Letňáku 2016 – Léta pro Pražany David Dvořák.

Top Dream Company je desetičlenná kapela z Prahy, která ve své tvorbě kombinuje funk, soul, disco & groove a nebojí se ani žánrů jako latinskoamerická hudba či reggae. Tato energická formace pod vedením trumpetisty Petra Harmáčka spolupracovala s řadou interpretů z české i mezinárodní scény a účinkovala také v několika televizních hudebních show. Vydala několik DVD a CD, natočila i řadu videoklipů. V současné době dokončuje nové dvojalbum Double Gig, jehož zvuk se ubírá do moderního pojetí funky, soulu a r´n´b.

HitFakers vznikli v roce 2005, kdy se za poněkud neuvěřitelných okolností podařilo navázat spolupráci muzikantům z různých koutů Evropy. Kapelu dnes tvoří Alfons Llupi (zpěv), Eusebio Llupi (kytara), Ondřej Kuchař (kytara), Lukáš Masopust (basa) a Hynek Novotný (bicí). HitFakers hrají převážně převzaté hity, nicméně v jejich repertoáru je možné nalézt i vlastní tvorbu.

„Vstupenky na Funky Open Air pořídíte v předprodeji za 100 korun, nebo na místě pak za 150 korun. K příležitosti závěru školního roku však platí speciální akce, kdy každý školák, který přinese vysvědčení s pětkou, bude mít vstup zcela zdarma,“ doplňuje Dvořák.

Bližší informace na stránkách www.letnak.cz

Zdroj: Archív skupiny Top Dream Company.1
Zdroj: Archív skupiny Top Dream Company.1

Podobné příspěvky

Petr Janda a Jary Tauber natočili videoklip plný muzikantské vášně

Redaktor J.Hampl

Malostranská beseda v listopadu

Šebík

Zpěvák Hynek Tomm – Miluji hlas Valérie Zawadské

JItka Lenková