Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

Oslavy jara v Palladiu: Co vás od pátku do neděle čeká? Slevy i módní přehlídky

Vykročte do jara a zastavte se tento víkend 23. – 25. 3. 2018 v nákupním centru PALLADIUM, které přivítá své zákazníky oblíbenými slevami ve výši  20 – 30 % a dalšími speciálními nabídkami či dárky k nákupu. V sobotu 24. 3. si navíc vychutnáte pestrý program, kterým provedou moderátoři TV Óčko Tereza Tobiášová a Zbyněk Janíček. Připraveno je pro vás hudební vystoupení Pavla Callty, módní přehlídky jarních a letních kolekcí nebo setkání s youtubery v Influencers´ Lounge. V pátek a neděli navíc bude k dispozici  tzv. beauty koutek, kde bude možné využít bezplatných služeb v podobě líčení a vlasového stylingu. Po celý víkend se pak budou konat kosmetické workshopy se známou make-up artistkou Koki9 a chybět nebude ani originální květinová fotostěna. Přijďte s námi oslavit jaro a nenechte si ujít akci plnou slev a zábavy v centru Prahy.

Jaro už je skoro za dveřmi, a tak bude prodloužený víkend 23. – 25. března skvělou příležitostí, jak s pomocí PALLADIA připravit svůj šatník na novou sezónu. Více než 60 obchodů PALLADIA zpříjemní svým zákazníkům jarní nákupy a nabídne jim slevy 20 –30 % nebo jiné speciální nabídky. Co se módních značek týče, 20% slevy bude mít celá řada obchodů, např. ESPRIT, Lindex, C&A, Armani Exchange, SUPERDRY, Triumph nebo Etam. Se slevou 30 % se pak připojí Urban Teens nebo The North Face. Přiznivci sportovního oblečení si zase přijdou na své v obchodech A3 SPORT, ALPINE PRO nebo PUMA. Připravené jsou slevy na vybrané zboží i v kosmetických obchodech Dermacol, Clinique, Marionnaud Parfumeries a Yves Rocher. Stranou však nezůstanou ani obchody s obuví. Se slevou 20 % bude možné nakoupit nové jarní kousky v prodejnách CCC, Baťa nebo WOJAS. Výhodné ceny se budou týkat i dalšího sortimentu, např., knih, šperků nebo doplňků do domácnosti.

Inspirací k jarním nákupům mohou být módní přehlídky za účasti módních hvězd jako Aneta Vignerová, Gabriela Franková, Tomáš Martinka, Michal Suchomel a další. Módní přehlídky budou na programu celé sobotní odpoledne a představí se zde celá škála módních značek z PALLADIA, např. Orsay, RESERVED, Etam, ALPINE PRO, adidas Concept Store, Time Out nebo PIETRO FILIPI. Mezi přehlídkami na podiu zazpívá oblíbený zpěvák Pavel Callta, který rozezní PALLADIUM svými největšími hity. Celým sobotním programem provedou moderátoři TV Óčko – Tereza Tobiášová a Zbyněk Janíček.

Mezi přehlídkami se zákazníci mohou těšit na bezplatné kosmetické workshopy s make-up artistkou Koki9 nebo youtuberem Zachym, na něž je nutné se přihlásit předem prostřednictvím registrace na www.palladiumpraha.cz/jaro. Další setkání s youtubery Luboš Je Celkem Fajn, Natylou a Zachym proběhne v sobotu od 13:30 do 17:30 v Influencers´ Lounge na patře -2 naproti Albertu.

Proměnu vašeho jarního šatníku podtrhne ještě stylingový koutek s týmem kadeřníků a vizážistů, kteří budou zdarma k zastižení v pátek a neděli na patře -2.  Zde se můžete nechat zdarma nalíčit a učesat a přivítat jaro v novém svěžím „looku“. Širokou nabídku služeb zdarma jako je líčení, kosmetické poradenství nebo masáže rukou nabídnou i jednotlivé obchody PALLADIA (Clinique, SEPHORA, Marionnaud Parfumeries, L´Occitane nebo Yves Rocher).

Pro zpestření nákupů připravilo PALLADIUM speciální jarní květinovou fotostěnu, která bude umístěna na patře -2 naproti supermarketu Albert. U té si mohu zákazníci pořídit vlastní fotografii jako  vzpomínku na to, jak si užili oslavu jara v PALLADIU.

Spolu s jarním eventem bude také představeno nové číslo PALLADIUM Magazine, kde čtenáři mimo jiné najdou rozhovor s herečkou Hanou Vagnerovou, tři Fashion stories, horoskop, novinky z beauty, hair a fashion světa, recepty, tipy na nové knihy či hudbu a mnoho dalšího. Magazín bude zdarma k vyzvednutí během celého Jarního víkendu u Infokiosu na patře 0.

Více informací o programu a slevách na www.palladiumpraha.cz/jaro

Podobné příspěvky

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VE STŘEDISKU VÝCVIKU VODICÍCH PSŮ

Redakce

Je tomu už 50 let co naše Popelka nedomyslitelně patří k českým Vánocům

Redakce

Mezinárodní street art festival OFF THE WALL 2023

Redakce