Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

Pekelný ostrov 2018: Vyrazte na rocková open-air festival!

Místo konání:  Holýšov

Typ: rockový open-air festival

Webové stránky : www.pekelnyostrov.cz

Datum konání: 6. –  7.7.2018 (5.7.  Warm-up večírek zdarma)

Letos to bude již po sedmé, co se první červencový víkend otevřou brány Pekelného ostrova. Minulý rok tisíce lidí přijalo svoji identitu správného pekelníka a dorazilo na již tradiční rockový open-air do Holýšova. Ročník 2018 nás bude těšit nejen našlapaným programem, na dvou střídajících se podiích, ale i rozšířením areálu o pekelnou pláž u splavu, tedy velmi příjemnou chill-out zónu.

Pekelný ostrov 2017
Pekelný ostrov 2017

A velmi příjemně začneme již ve čtvrtek. Pro všechny nedočkavé rockery je opět připravena warm-up party, která je každoročně oblíbená nejen svým programem, ale i cenou za vstupné, (je totiž zdarma). Návštěvníci mají možnost si již ve čtvrtek vyměnit své vstupenky za ID pásky a předejít tak pátečnímu návalu. Také si mohou zajistit dobrá místa jak na parkovišti, tak i ve stanovém městečku.

A co se týče muziky, ani letos se nebude měnit klasická struktura festivalu. Opět přivítáme ty nejznámější kapely česko – slovenské hudební scény a jednu kapelu zahraniční. Naším zahraničním hostem pro tento rok jsou britští Uriah Heep, označovaní jako zakladatelé hard rocku a legendy světové hudební scény. Z české hudební scény se můžeme těšit na Chinaski, které letos přijedou v nové svěží sestavě a zahrají nám ty nejoprášenější hity. Stejně jako v roce 2015 nás navštíví Arakain s Lucií Bílou a unikátně, pouze na Pekelném ostrově, se nám ukáže kapela Harlej, spolu se symfonickým orchestrem pod taktovkou Oty Balage.

Svojí ohnivou a energickou show nám přivezou Rybičky 48, texty plné příběhů nám přiveze skupina Vypsaná Fixa a vystoupení plné komiků, humorného, mluveného slova a kultovních písniček, nám přiveze Banjo Band Ivana Mládka. Nutno zmínit i naše stálice české hudební scény, jejichž vystoupení jsou vždy plné známých rockovým nadupaných pecek. Jsou jimi – Dymytry, Doga, Komunál, Alkehol, Traktor, Krucipüsk nebo De Bill Heads. Potěšíme stále rostoucí fanouškovskou základnu skupiny Trautenberk a potěšíme i milovníky hitů od Waldemara Matušky či Michala Tučného, v rockovém podání od Walda Gangu. Premiéru na Pekelném ostrově bude mít kapela Kern, založená v roce 1981, patřící mezi rockové legendy.

Každý rok se snažíme, aby vám na Pekle bylo co nejpříjemněji. Po loňské návštěvnosti, je na čase areál zvětšit. Jak už bylo řečeno, letošním tématem festivalu bude pekelná pláž u řeky Radbuzy, díky které vznikne klidnější zákoutí festivalu. I letos budou k dispozici sprchy, stanice pro dobíjení telefonů, úschovna nebo bankomat.

            Minulý rok se velmi atraktivní zónou stala V.I.P zóna, kterou na festivalu nemohl přehlédnout snad nikdo. Přímo vedle velkokapacitního stanu s pevnou podlahou, hospodou s posezením a zahrádkou byl, a bude letos znovu, zaparkován anglický „double-decker“. Z jeho vrchní terásky mají V.I.P. návštěvníci nezapomenutelný výhled na celý areál festivalu. A co potěší snad každého festivalového návštěvníka této zóny, jsou např. nápoje do skla, kafe do porcelánu nebo vlastní WC. Neváhejte s koupí vstupenky, kapacita je omezena. VIP vstupenku lze nyní koupit za 1.800,-Kč.

Otevírací doba areálu:

–          V pátek od 14:00 – 02:00*

–          V sobotu od 12:00 – 02:00*

*po skončení vždy afterparty v non-stop baru před areálem.

 

 

Mobilní aplikace:

 QR kód k stažení zde:

 

Podobné příspěvky

Setkání sběratelů se uskuteční na výstavišti PVA Expo Praha

Redakce

Limitovaná edice Žufánkova absintu ABSTINENTHE oslavuje 30 let svobody!

Redakce

Obrovský světelný park WINTER WONDERLAND v Letňanech nadchl celou Prahu!

Redakce