Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

Populární Dětský den a benefiční koncert Kdo má rád letos už po osmé, a to na zámku Nové Hrady. Vstupenky jsou už v prodeji

Letos se bude konat po osmé a je čím dál populárnější! Dětský den a benefiční koncert Kdo má rád opět pořádá agentura Martin Production a letos ho umístila po druhé na zámek Nové Hrady v městě Nové Hrady. A opět to bude stát za to! Navíc, pokud se do malebného okolí zámku vypravíte, podpoříte dobrou věc. Výtěžek z koncertu jde totiž na podporu Dětského a novorozeneckého oddělení nemocnice v Prachaticích. Vše se odehraje v sobotu 2. 6. 2018. 

Začne se dětským dnem, který startuje v 11 hodin. Na děti budou opět čekat  v přilehlé zámecké zahradě, ale i v blízkém okolí, pohádkové bytosti, u kterých budou opět plnit různé úkoly a pokud vše splní, dostanou diplom a dárky. Kromě různých disciplín na ně také čekají samozřejmě různé atrakce: například skákací hrad, elektrický býk, a také stánky s cukrovinkami – cukrovou vatou, tureckým medem, nugátem, zmrzlinou apod.

V 18 hodin startuje benefiční koncert. Těšit se můžete na následující interprety: JITKA ZELENKOVÁ, MARTIN FRANCE, KAMELIE, LA GIOIA, LINDA FINKOVÁ, RADEK BANGA, RADKA FIŠAROVÁ, THOMAS PUSKAILER, ZBYNĚK DRDA, RENATA DRÖSSLER,  MARKÉTA ZEHREROVÁ, KOULE, KATEŘINA STREJČKOVÁ, ELITE JUNIOR CLASS  AD.

Večerní koncert moderuje MARKÉTA MAYEROVÁ. Dětským odpolednem Vás bude provázet MICHAELA MARKOVÁ.

Vstupenky za 200 Kč je možné zakoupit v sítích Ticketlive – www.ticketlive.cz nebo přímo na zámku Nové Hrady. Děti do 8 let vstup na koncert zdarma.

Podobné příspěvky

Vánoční trhy v centru Prahy nabídnou poselství tradičních českých Vánoc

Redakce

Národní muzeum otevírá Okna do pravěku

Jaroslav Hauer

Krušovický ležák Bohém se představí veřejnosti na Prvního máje na Petříně

Redakce