Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

Pozvánka na Felixír Networking Party 3.listopadu 2022

V pátek 16. září proběhlo v Restaurantu Střelecký ostrov setkání podnikatelů, umělců a dalších lidí, kteří rádi navazují nové kontakty na networkingových akcích a užívají si krásnou hudbu a skvělou zábavu.

Felixír Networking Party

Felixír Networking Party zorganizoval Václav Hejátko,  blízký přítel a zároveň manažer věhlasného hudebníka Felixe Slováčka. Hosté ocenili nádherné prostředí, skvělé občerstvení a drinky. Radovali se také z úžasných cen, které do tomboly věnovali partneři akce. Hlavní cenou byl hedvábný obraz s pražským motivem od akademické malířky Brigity Krumphanzlové, dalšími partnery akce byly Hospodářská komora Prahy 1.

Pepe Jeans – Galerie Harfa, Jeunesse, beautystyling.cznovalus.czmovito.cz a felixslovacek.cz. Všechny přítomné nadchla módní přehlídka Báry Hoškové, k poslechu a tanci zahráli či zazpívali Felix Slováček, Jary Tauber, Hermès Karel, Michaela Šedivá, kapely Melodica a Story Time a další.

Mediálním partnerem akce byl Magazín STATUSS. První Felixír Networking Party se setkala s opravdu velkým ohlasem, a proto bylo rozhodnuto, že dne 3. listopadu 2022 od 18:30 proběhne na Střeleckém ostrově další networkingová party. Organizátoři opět chystají fantastický program a těší se na všechny hosty. Více informací najdete v popisu facebookové události Felixír Networking Party: https://fb.me/e/2eqzqDcoE.

Podobné příspěvky

„Křídla motýlí“ na návsi v Dolních Dunajovicích

Šebík

Pozvánka na dostihy do Chuchle – Cena Pražského zpravodaje

Ilja Hynek

Královce velká akce pod hlavičkou XFN organizace

Redakce