Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

Pozvánka na pondělí 15. 7. do Žlutých lázní. Bude předáván šek na více než milión korun!

Přátelé charismatického rockového zpěváka Vládi Šafránka, letos v červnu v den jeho nedožitých narozenin, uspořádali vzpomínkový koncert ve Žlutých lázních v Praze. V tříhodinovém programu zahrálo 55 spřízněných hudebníků, konkrétně skupiny Harlej, Walda Gang, Divokej Bill, Rybičky 48, Dymytry, Debustrol, Koumnál, Alkehol, Tlustá Berta, DeBill Heads, Ota Váňa (Kabát), Jiří Urban (Arakain) a Vítek Fiala (Lokomotiva, ex Harlej).

Hudebníci slíbili, že výdělek z tohoto rockového koncertu věnují celý nemocničnímu oddělení, kde se zpěvák Vláďa Šafránek dlouhodobě léčil a kde mu významně prodloužili život. Výtěžek celé akce bude předán právě v pondělí 15.7.2019 Centru pro plicní hypertenzi fakultní nemocnice v Praze.

Finální částka se přehoupla přes krásný milion korun. Přesná výše finančního daru bude oznámena na tiskové konferenci v pondělí ve Žlutých lázních.

Akce se uskuteční dne 15.7.2019 od 15.00 hodin v Praze ve Žlutých lázních v restauraci Modrý bar.

Přítomni budou: Tonda Rauer, Tomáš Hrbáček (Harlej), Pavel Pásek, Miro Šmajda (Walda Gang) a zástupci skupin, které na akci vystoupili. Za pořádající agenturu Magmakoncert bude přítomen Radek Sladký.

Za oddělení nemocnice budou přítomni: přednosta kliniky profesor doc. MUDr. Pavel Jansa, Ph.D., profesor MUDr. Michael Aschermann, DrSc, a ošetřující lékař Vládi Šafránka MUDr. David Ambrož

Tonda Rauer (Harlej) a Pavel Pásek (Walda Gang) organizátoři celé akce k tomu dodávají: „Chtěli jsme, aby si mohli fanoušci i kamarádi Vláďu připomenout a možná se s ním nějakým způsobem i rozloučit. Vláďa hraní miloval, takže koncert byl jasná volba a to, že výtěžek akce půjde na pomoc oddělení, které pomáhalo Vláďovi, bylo taky jasný hned od začátku.“

Podobné příspěvky

Whisky Life! Prague – festival (nejen) pro milovníky whisky

Jaroslav Hauer

Bitva na Bílé Hoře proběhne již tento víkend

Redakce

Po dvou měsících znovu otevírá pražský Svět medúz a bude bohatší o stovky žahavců

Redakce