Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Motosport Pozvánky na akce Středočeský kraj

Program na víkend? Zajděte na Pilníkovo pozdní odpoledne!

Nemáte žádné plány na víkend a přesto by jste rádi někam vyrazili? Pak pro Vás máme tip!

Již tuto sobotu (30.7.2016) se po jedenácté bude v Čerčanech konat Pilníkovo pozdní odpoledne. Každoročně je akce velmi podařená, mimo hlavní částí programu jimž je FMX a to rovnou Mezinárodní mistrovství ČR v FMX, slibuje Petr Pilát i doplňující program, ke kterému patří mimo jiné exhibiční ukázka thajského boxu a MMA pod vedením známého trenéra Petra Macháčka. Chybět nebude ani nový projekt FMX Junior Academy of Petr Pilat a jako každý rok se představí  FLYINGBOYS.

Program toho slibuje spoustu, pozvání přijal i raper Marpo a jeho Troublegang. Aby se návštěvníci měli ještě více na co těšit, přichystal si Petr Pilát exkluzivní překvapení, které bude až do soboty utajeno. I nejmladší návštěvníci budou mít na programu své disciplíny. Soutěže jako je zručnost na kole či šplh jsou samozřejmostí a tak se všechny ratolesti budou moci řádně vydovádět.

Odpoledne je určeno pro kamarády a fanoušky motosportu a to především FMX. Celou sezónu Petra Piláta fanoušci podporují a tak tento den je určen právě jim jako poděkování za podporu. Vstupné je proto dobrovolné. Tak nezapomeňte, již tuto sobotu ve 14:00 v areálu ŽPSV v Čerčanech.

Z Pilníkova pozdního odpoledne naleznete na Pražském zpravodaji fotoreport.

13439038_1429997683692775_6767192504405223730_n

Podobné příspěvky

Kulturní tip – DAYS OF JERUSALEM v Praze – 21.-23.června.

Šebík

Jeden z šesti betonových kolosů již u elektrárny nespatříte .

Redakce

Malostranská beseda v listopadu

Šebík