Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

Rande v kině stále není klišé, a to ani pokud jste zrovna teď single

VIP_Valentýn

Kino je od nepaměti jedním z nejčastějších míst setkání prvního rande nebo oslavení výročí. Napadlo vás ale někdy, že se v kině můžete i s někým seznámit? Poslední dva roky, díky světové pandemii, randit v kině moc nešlo, ale ani to neodradilo kinoprůmysl od toho, aby na tuto zvyklost nechal zanevřít. A proto multiplexy Cinema City opět přichází s valentýnskou aplikací pro zadané i nezadané.

Rande v kině stále není klišé, a to ani pokud jste zrovna teď single

Pro všechny, kteří neplánují Valentýn slavit doma nebo zoufají nad tím, že jsou zrovna single, si síť multikin Cinema City připravila Valentýnskou aplikaci s názvem “Rande jako z filmu!”. Je důležité zmínit, že ji mohou využít jak páry, tak i nezadaní, kteří svoji polovičku teprve hledají. Zadané páry si ve hře prověří, jak dobře znají svého partnera a jeho návyky během návštěvy kina a sledování filmu. Ti, kteří partnera aktuálně nemají, se naopak mohou díky aplikaci seznámit s novým protějškem a rovnou zažít společné rande jako z filmu.

Každý soutěžící, který se v aplikaci spojí se svým partnerem, ať již stálým nebo potencionálním, získá jednu polovinu výherního kódu. Při setkání v kině pak svůj kód oba složí dohromady a mohou společně získanou cenu čerpat. Registrací v aplikaci tak získáte novou formu pozvánky na rande a třeba rozšíříte řady pravidelných valentýnských návštěvníků kina. Výhry pro všechny účastníky jsou odstupňované podle úspěšnosti shody odpovědí se svým protějškem, od zajímavých slev v menu pro dva na baru až po vstupné 1+1 zdarma.

Chcete-li své polovičce dopřát něco luxusního, můžete rovnou vsadit na jistotu a vzít ji na svátek zamilovaných do VIP Cinema City Chodov, kde na návštěvníky kromě klasického neomezeného popcornu, nachos a buffetu s jídlem a pitím, čeká v rámci valentýnské akce navíc čokoládová fontána, domácí burger s hranolkami a welcome drink. Nesmíme opomenout ani pohodlné a polohovatelné sedačky, které k VIP sálu neodmyslitelně patří. Speciálně v tento den bude navíc v předpremiéře uvedena nová česká romantická komedie „V létě ti řeknu, jak se mám“ s Terezou Kostkovou, Ondřejem Sokolem a Martinem Hofmannem v hlavní roli.

Filmová nabídka je více než pestrá. Pokud chcete vsadit na klasickou romantiku, můžete zvolit mezi českými filmy Srdce na dlani, Mimořádná událost, V létě ti řeknu, jak se mám nebo americkou komedii Vem si mě s Jennifer Lopez v hlavní roli. Pro milovníky dobrodružných žánrů nechybí Uncharted, Spider-man: Bez domova, tajemný thriller režiséra Kennetha Branagha Smrt na nilu, film Zlato, ve kterém musí Zack Efron přežít sám uprostřed pouště či sci-fi Moonfall.. . Jestli se rádi bojíte, nechybí ani klasický horor, a to Vřískot. Pokud se naopak rádi odreagujete, můžete zajít třeba na pohádku. V nabídce najdete: Tajemství staré bambitky 2, Velký červený pes Clifford nebo Zpívej 2.

Valentýnská hra je spuštěna od 1. do 20. února 2022 a výherní kódy mají platnost do 28. února. Proto ať už jste single či ve vztahu, neváhejte a zpříjemněte si den zamilovaných s naší aplikací a třeba objevíte novou lásku. Ať už ke kinu, filmu, popcornu nebo tu pravou.

Cinema City promítá filmy v klasických formátech 2D, 3D, ale i ve svých speciálních formátech, kterým je 4DX, kde můžete zažít film doslova na vlastní kůži. IMAX, který díky moderní technologii posouvá sledování filmu na vyšší úroveň a samozřejmě již zmíněný VIP Chodov.

Denisa Šandová

Odkaz na Valentýnskou aplikaci Cinema City: www.randejakozfilmu.cz

Podobné příspěvky

Dvojkřest v Malostranské besedě chystají Dagmar Voňková a Jíří Smrž

Šebík

Cestovatelská přednáška Aljaška – zlato se tady nemusí vždy lesknout

Redakce

Stand up show Vtípečků se zelím v rámci Noci divadel zdarma

Redakce