Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

Semifinálový Galavečer LOOK BELLA 2016

porotkyně L.Kovandová G.Franková M.Janásová

Semifinálový Galavečer LOOK BELLA 2016: nádherná fashion shows, úžasní moderátoři Nela Slováková a Ondřej Blaho!

Letošní již XIII. ročník soutěže krásy LOOK BELLA 2016 zná finalisty! Pořádající agentura Prestige Models se postarala opět o úžasný zážitek. Celý Semifinálový Galavečer, kterým naše porotce provedla skvělá moderátorská dvojice Nela Slováková, a Ondřej Blaho byl unikátní v tom, že do něho postoupilo všech 36 soutěžících a závěrem večera porotci vybrali 18 nejlepších, kteří budou dále bojovat o titul absolutních vítězů LOOK BELLA 2016 a to dne 3. prosince v Laser Show Hall v Brně.

Zde propukne nevídaná show propojená s Gala Plesem. Pořádající agentura Prestige Models tedy uvede velmi vznosně plesovou sezonu, ale zároveň oslaví vítěze XIII. ročníku soutěže Look Bella 2016. Přijďte si užít nepopsatelný zážitek. Čeká Vás mimo jiné i vystoupení Moniky Bagárové, skvělé módní přehlídky návrhářek Miriam Janásové a Sandry Markové… Celým večerem Vás provede půvabná Kateřina Brožová.

Samotné Semifinále však proběhlo v nádherném Hotelu Kurdějov na jižní Moravě. Zde odborná porota, tvořena především z partnerů soutěže a známých tváří jako například modelka, Česká Miss World 2013 Lucie Kovandová, návrhářka Miriam Janásová, loňská vítězka Markéta Konopásková a vítěz Look Bella 2013 Pavel Januš, vybírala celé odpoledne ty nejlepší, kteří postoupili do finále. 12 krásných dívek a 6 mladých mužů. Celé odpoledne bylo zahájeno v tamní restauraci, kde proběhl za přítomnosti všech semifinalistů přípitek s porotou. Poté se mohla vážená porota zúčastnit řízené degustace a na závěr odpoledne měli porotci příležitost poznat soutěžící o něco lépe při bowlingu. Celým dnem vládla příjemná a pohodová atmosféra.

Slavnostní večer pak propukl v 19:00 a nesl se ve znamení ženské krásy a elegance doplněné neméně přitažlivými mužskými protějšky. Dívky oblékly nádherné modely ze Svatebního salonu Dany Svozílkové. Muži představili obleky značky Ceremoni. Svá přitažlivá těla soutěžící předvedli v plavkách značek Relleciga a Wayfarer. Jako poslední značku soutěžící předvedli obuv Shoozers.

O vzhled soutěžících se postaraly nazávislé poradkyně značky Marry Kay Helena Poláková a Irena Rudolfová a kadeřnice ze salonu PETRA´S HAIR FASHION.

Samozřejmě nemohl chybět ředitel soutěže a pořádající agentury Prestige Models Martin Špaček s jednatelem agentury Ondřejem Špačkem a další porotci z řad partnerů soutěže.

Doplňující informace a fotografie z průběhu Galavečera naleznete také na facebookových stránkách LOOK BELLA a také na www.look-bella.cz a www.prestigemodels.cz

O soutěži LOOK BELLA

XIII. ročník LOOK BELLA 2016 je pokračováním úspěšné série předchozích ročníků soutěže. Cílem projektu je zvolit nejzajímavější tvář roku 2016 a otevřít začínajícím modelkám a modelům dveře do světa modelingu. Vítězové získají atraktivní a hodnotné ceny a také nabídku spolupráce s modelingovou agenturou Prestige models.

Od podobných modelingových „soutěží krásy” se tato soutěž liší především tím, že dává šanci nejenom mladým dívkám, ale přihlásit se a soutěžit mohou také mladí muži.

Vítězky a vítězové minulých ročníku soutěže Look Bella jsou úspěšní v celorepublikových i světových soutěžích krásy. Naší soutěží prošli například Gabriela Franková, Lucie Hadašová, Peter Menky, Jan Pippinger, Jakub Šmiřák či Antonín Beránek a další.

Více informací na www.lookbella.cz nebo www.prestigemodels.cz

www.prestigemodels.cz I www.look-bella.cz

Děkujeme Hotelu Kurdějov.

Dále děkujeme partnerům LOOK BELLA 2016:

Děkujeme partnerům LOOK BELLA 2016 za podporu:

UNICEF-JIHOMORAVSKÝ KRAJ-STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO-MAGNUM OFFICE-MAGNUM WINES-BORGO SHOP-REZIDENCE ANNA-PALÁC CHLUMECKÝCH-KITCHEN AID-INA SPORT-ELAN-ALPINA-HUMMEL-AK BARTONČÍK & BARTONČÍK-ROMAN MATOUŠ-HOTEL KURDĚJOV-TRÁVNÍKY PHILIPP-TERRA GROUP INVESTMENT-KAJOT-PRO-DOMA STAVEBNINY-HYUNDAI-C&K AUTO BRNO-GASTROQUEEN-PORTAL 4 MODELS-RELLECIGA-SHOOZERS-NET AND GAMES-SWAROVSKI-JOB4MODELS-HP STEEL- PETRA’S HAIR FASHION-GRAVITECH-FLORISSANT-DU PLUS-DIAMANT EXPO-DV SCREEN SPORT-ENORM-UNO JANEBA-GRAND HOTEL BRNO-BRNO AIRPORT-SVATEBNÍ STUDIO DANA SVOZÍLKOVÁ- AZ FITNESS BRNO-AUTOPŮJČOVNA Z BRNA-NANO SNOWBOARDS-AUTOCAMPING VÝR-LASER SHOW HALL-ONDÁLEK BABY AND OUTDOOR-CEREMONI-SPORT PROGRES-DENNÍ LÁZNĚ BRNO-CZECH MUAY THAI ASSOCIATION-ARENA BRNO FIGHT CLUB-PETR-WAYFARER-BEOBAB MARKETING-DEFTACS

Finalistka Look Bella 2016 K. Faitová - foto_ Juda
Finalistka Look Bella 2016 K. Faitová – foto Juda

Regionální partneři a fotografové:

FOTOGRAF-ZBYNĚK MADĚRYČ-MARY KAY-HOTEL U KRÁLOVNY ELIŠKY-SALON TRYNITY-FOTO HOME–FOTOGRAF-LUKÁŠ BŘEZINA PHOTOGRAPHY-ALEŠ FUNKE–FOTOGRAF-ARTUR KOFF-VÁCLAV ČERNÝ-TOMÁŠ SVOBODA-TOMÁŠ MICHNA PHOTOGRAPHY

Obchodní centra:

GALERIE HARFA-FORUM NOVÁ KAROLINA-FORUM ÚSTÍ NAD LABEM-NISA LIBEREC-FUTURUM HRADEC KRÁLOVÉ-ZLATÉ JABLKO-MERCURY CENTRUM-OC LETMO-CITY PARK JIHLAVA-GALERIE ŠANTOVKA

Finalista Look Bella 2016 - Gaspar foto Juda
Finalista Look Bella 2016 – Gaspar foto Juda

 

Zdroj: PRESTIGE MODELS

 

Podobné příspěvky

Obří klouzačka v Malešicích rozzáří nejen dětské úsměvy…

Redakce

Známý kouzelník Ondřej Pšenička přelstil Penna a Tellera

Redakce

17. ročník pro neslyšící MISS & MISTER DEAF WORLD & EUROPE & ASIA 2017 v Praze

Jaroslav Hauer