Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce Tiskové Zprávy

SRPEN NA STŘELECKÉM OSTROVĚ: LEGENDA MIŠÍK, BRATRSKÉ TRIO EBENŮ A ALTERNATIVNÍ ZRNÍ.

Praha, 30. červenec 2015 – Začátkem srpna zažije Střelecký ostrov rockovou smršť. Na jednom pódiu se představí jeden z nejslavnějších českých rockerů Vladimír Mišík & Etc… v doprovodu legendární skupiny Blue Effect v čele s Radimem Hladíkem. Prázdninový hudební program Letňáku 2015 – Léta pro Pražany dále nabídne akustický koncert kapely Zrní či vystoupení oblíbeného tria Bratři Ebenové.

„Hudební srpen odstartuje vynikající zpěvák, skladatel a textař Vladimír Mišík, o jehož hudební kvalitě nemusíme příliš dlouho polemizovat. Společně s ním a kapelou Etc…, se kterou koncertuje již od 70. Let, vystoupí skupina Blue Effect, s níž byl v minulosti také nějaký čas spojen. Nenechte si ujít tento ojedinělý koncertní zážitek, který se uskuteční ve čtvrtek 6. srpna od 19, 30 hodin,“ říká k nejbližšímu programu Letňáku 2015 – Léta pro Pražany na Střeleckém ostrově jeho mluvčí Tomáš Kopečný.

„Pro příznivce alternativněji laděných žánrů nabízíme ve středu 19. srpna mladou a mezi hudebními fanoušky stále známější kapelu Zrní, která se představí netradičně v akustické podobě. Závěr měsíce pak bude patřit ostřílenějším Bratrům Ebenům, kteří se po loňském úspěchu 27. srpna opět vracejí na Střelecký ostrov se svým nenapodobitelným zvukem a chytlavými texty,“ doplňuje Tomáš Kopečný.

Kromě hudební produkce se v samotném srdci Prahy konají i další různorodé akce. První víkend v srpnu mohou lidé navštívit největší open-air prodejní výstavu autorské tvorby u nás Dyzajn market. Od 10. do 14. srpna pak na Střeleckém ostrově proběhne festival Prague Pride zaměřený na gay, lesbickou, bisexuální a transgender tematiku. Na své si přijdou také příznivci filmu, pro které je opět připravena bohatá nadílka kvalitních filmů s řadou překvapení.

Bližší informace o programu naleznete na www.letnak.cz.


ZDROJ:TOPATR MEDIA

Podobné příspěvky

Adventní putování po Příbrami  

Redakce

Na Staroměstské náměstí přilétnou motýli a přinesou největší Velikonoční trhy

Redakce

Tereza Pergnerová a Josef Formánek vypráví o svých životech

Jaroslav Hauer