Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

Stylový večírek pro nezadané 45+

Milé dámy a milí pánové,

zveme Vás na stylový večírek pro nezadané 45+ konající se ve čtvrtek 26.1. blízko Václavského náměstí v ulici Politických vězňů 16 v Hotelu Sovereign. Seznámíte se a popovídáte si v příjemném prostředí s hudbou hrajícího pianisty. Náš úžasný pianista pro Vás rád zahraje píseň na přání, kterou si Vy vyberete z jeho dlouhého seznamu písní! Během večera proběhnou aktivity podporující Vaši vzájemnou komunikaci.V ceně je zahrnut uvítací nápoj, různé pochutinky na stolech. Budete si moci vybrat mezi alkoholickým a nealkoholickým nápojem. Každý obdrží dáreček. Vemte si také vizitky pro naší tombolu, ať máte šanci vyhrát pěknou cenu. Těšíme se na Vás Zarezervujte si místo na www.SinglesInPrague.cz

Přehled večírků: 26.1. Večírek pro nezadané česky mluvící 45+/Singles Event for English speaking 45+

14. 2. Red Valentine’s Party 30+ for English speaking

22.2. Lesbičky/Lesbians

9.3. Večírek pro nezadané česky mluvící 30+

Milé dámy a milí pánové, rádi bychom Vás pozvali na naše společenské akce pro nezadané. Přijďte se zúčastnit společenských večerů, kde se seznámíte a pobavíte s ostatními nezadanými lidmi v příjemném prostředí.

Singles in Prague a naše seznamovací večírky jsou tu pro Vás! Zaměřujeme se na nezadané, kterým je více jak 30 let. Máme kategorie 30+, 45+, horní hranice věku určena není. Rádi Vám pomůžeme seznámit se s ostatními svobodnými lidmi, kteří jsou například pracovně vytížení a nemají dostatek příležitostí k seznámení. Na večírky vždy chodí různí lidé a chce to zkoušet. Přece jen, jaká je šance, že hned na poprvé potkáte pro Vás někoho významného pro Váš život. I když… už se to i u nás stalo:-). Podívejte se do fotogalerie na www.SinglesInPrague.cz, abyste si udělali trochu představu nebo na FB Singles in Prague. Hlavně se ale přijďte pobavit a užít si hezký večer, nemějte velká očekávání a budete mile překvapeni.

Domníváme se, že každý někdy může být v situaci, kdy je nezadaný a rád by se seznámil s někým, s kým může trávit svůj volný čas. A třeba u nás potkáte i svého budoucího životního partnera. Jsme taková trochu jiná SEZNAMKA, ale hlavně v klidu a v pohodě a také na určité úrovni.

Těšíme se na Vás!

Ing. Klára Le Cornu a kolektiv .

http://www.singlesinprague.cz/

https://www.facebook.com/www.SinglesInPrague.cz/?ref=bookmarks

Podobné příspěvky

V pátek 17. listopadu se již po dvanácté uskuteční satirický karnevalový průvod Sametové posvícení

Redakce

VELETRH KOSMETIKY A KADEŘNICTVÍ -VÝSTAVIŠTĚ PRAHA HOLEŠOVICE

Šebík

Zimní radovánky na kluzišti v Metropoli Zličín

Redakce