Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

Vánoční trhy v Praze mají skvělou atmosféru

paladium-vanoce

Pražské vánoční trhy patří mezi nejvyhlášenější v Evropě. Krásu a atmosféru adventního tržiště v centru Prahy ocenil i prestižní americký týdeník US News & World Report. Vánoční trhy v Praze můžete navštívit na Václavském náměstí, Staroměstském náměstí, náměstí Republiky, náměstí Míru, Tylovo náměstí, Mariánské náměstí, Kampa a Pražský hrad. Tradice, vánoční atmosféra, dětská dílnička, výborné jídlo a české výrobky. 

Vánoce v Praze 

Vánoční trhy na Staroměstském náměstí jsou v  tradičních barvách s přírodními odstíny. Dominantní je bílá a zlatá, kterou doplnila hnědá. Střechy prodejních domků jsou čistě bílé. Štíty stánků zdobí věnce ve stejném stylu. Největší Vánoční trh klade důraz na české suroviny a výrobky. Klobásy z českého masa, klasický český trdelník a výborné cukroví, včetně pečených kaštanů, to a ještě více můžete ochutnat na trzích. Samozřejmostí  je i svařené víno “Svařák”, které  si  můžete koupit ve speciálním hrníčku.

Trhy obrazem 

Foto: Jitka Tomečková

Podobné příspěvky

Slavnostní Galavečer LOOK BELLA 2015: slovenské sesterské duo TWiiNS, hudebník VOXEL, úžasní moderátoři Lenka Vacvalová a Ondřej Blaho a spousta dalších!

Redakce

V pátek začíná Výstava stanů a vybavení do přírody

Redakce

V pátek a v sobotu 3. a 4. srpna pokračuje festival HRADY.CZ na malebném Rožmberku nad Vltavou

Šebík