Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

Velikonoční party pro malé rockery v Hard Rock Cafe Praha

hard rock cafe

Týden před Velikonocemi se v Hard Rock Cafe Praha odehraje již tradiční akce s názvem Breakfast with Bunny. V neděli 10. dubna od 10 do 12 hodin bude pro děti připraveno spousta zábavy. Po přivítání se budou moci zúčastnit pěvecké a taneční soutěže o ceny. Svou energii pak mohou vybít během mini disca, nechat si pomalovat obličej, anebo si ozdobit vajíčko.

Velikonoční party pro malé rockery v Hard Rock Cafe Praha

Breakfast with Bunny, to bude skvělé jídlo, soutěže, zábava i malování na obličej

Kromě zábavy si mohou malí i velcí samozřejmě užít také vynikající brunch. Servírovat se bude čerstvé ovoce, jogurt s müsli, křupavé pečivo, domácí palačinky s javorovým sirupem nebo anglická snídaně s grilovanou slaninou a párečky. Pro děti bude neomezená konzumace nealkoholických nápojů. Cena pro dospělého je 295 Kč, pro děti 210 Kč.

 www.hardrockcafe.com/

O Hard Rock®:

Hard Rock International (HRI) operuje v 68 státech s 253 provozovnami zahrnujícími hotely, kasina, Rock Shop® a restaurace. V roce 2020 se společnost rozrostla také o divizi Hard Rock Digital zaměřující se na online retail sázkových kanceláří a interaktivních her. Počínaje kytarou Erica Claptona, Hard Rock dnes vlastní světově nejcennější sbírku hudebních memorabilií obsahující více než 86 000 předmětů, které jsou vystaveny v provozovnách po celém světě. V roce 2020 udělil časopis Forbes společnosti Hard Rock International titul nejlepšího zaměstnavatele pro ženy a také ocenění Land Operator of the Year v rámci Global Gaming Awards. V roce 2021 společnost Hard Rock International získala ocenění Forbes jako Top Employer in the Travel & Leisure, Gaming, and Entertainment Industry a rovněž ji společnost Deloitte Private a The Wall Street Journal označila za nejlépe spravovanou společnost v USA. V roce 2019 byla firma oceněna jako jedna z nejlepších korporátních zaměstnavatelů v Americe v anketě časopisu Forbes America’s Best Large Employers a také číslo jedna v J.D. Power’s 2019 North America Hotel Guest Satisfaction Study (studie o spokojenosti hostů) mezi luxusními hotelovými řetězci. Destinace Hard Rock se nacházejí v největších světových metropolí, včetně dvou nejúspěšnějších vlajkových lodí na Floridě, jež jsou domovem prvního Guitar Hotelu® v jižní Floridě, kde se také nachází sídlo společnosti. Značka je vlastnictvím mateřské společnosti HRI The Seminole Tribe of Florida. Pro více informací o Hard Rock International navštivte www.hardrock.com nebo shop.hardrock.com.

Denisa Cingelová

 

Podobné příspěvky

Záštitu nad mezinárodním stavebním veletrhem FOR ARCH 2015 převezmou prezident, premiér a další osobnosti

Šebík

Oslavte velikonoční víkend na největších trzích u nás, chystá se bohatý program

Redakce

Oslavte 10 let festivalu Votvírák

Redakce