Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

Víte, co je to dvojplamen? Dozvíte se to na festivalu Astrovíkend

Toužíte-li po dokonalém partnerovi a nedaří se, netrapte se a zkuste se poradit. Na Astovíkendu již o víkendu 6. a 7. října 2018 v Praze (výstaviště Holešovice, pavilon D) bude spousta šamanů, terapeutů, vědem a kartářů, kteří vám s mnohým pomohou. Chybět nebude ani Alessandra Lanzafame, která bude mít zajímavou přednášku o dvojplamenech.  O těch se traduje mnohé, například to, že se jedná o vztah s dokonalým partnerem. “

“Jsem Alis a v roce 2011 jsem měla to štěstí poznat svůj dvojplamen ve fyzické rovině. Od toho momentu se mi obrátil život na ruby. Zažila jsem spoustu bolesti, ale také lásku sahající za hranice všeho, co jsem dosud znala, neuvěřitelnou vděčnost a zejména osobní a spirituální růst,” prozradila. “Tento proces mě dovedl na cestu mojí duše. Zjistila jsem, co je moje životní poslání, a jeho součástí je i aktivní pomoc ostatním dvojplamenům pomocí tvorby článků, videí, ale i individuální práce s nimi. Dvojplameny jako cesta k osobnímu růstu” –  mnohem lépe to bude vystihovat to, co se snažím ostatním lidem předávat,” dodává.

Alessandra Lanzafame je profesionální koučka a terapeutka, ale také žena, která v roce 2011 poznala svůj dvojplamen. Po dlouhé a náročné transformaci a na základě jejích životních zkušeností, se právě toto téma stalo jejím koníčkem.

Celý program Astrovíkendu najdete na www.astrovikend.cz.

Podobné příspěvky

Dětské tábory Domino “opět” připravují pro děti bohatý program

Redakce

Úterý 1. prosince bude na celém světě patřit štědrosti a dobrým skutkům v rámci Giving Tuesday

Redakce

Výstava Invaze / Invasion / Вторгнення / Ukrajina – mýty a realita

Redakce