Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce Tiskové Zprávy Zprávy z Prahy

Záštitu nad mezinárodním stavebním veletrhem FOR ARCH 2015 převezmou prezident, premiér a další osobnosti

zdroj : FOR ARCH

Záštitu nad mezinárodním stavebním veletrhem FOR ARCH 2015 převezmou prezident, premiér a další osobnosti

Stavební veletrh FOR ARCH nabízí každým rokem více příležitostí vystavovatelům i návštěvníkům. Důkazem stále se zvyšující kvality a maximálně možného profesionálního přístupu organizátorů jsou záštity, které veletrh pro letošní rok získal. Patrony dvacátého šestého ročníku se stalo hned několik významných osobností české politické scény. Veletrh, který se uskuteční ve dnech 15. až 19. září 2015, se rozhodl podpořit prezident České republiky Miloš Zeman, předseda vlády Bohuslav Sobotka, ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová a předseda Senátu Parlamentu České republiky Milan Štěch. Další významné osobnosti se zúčastní samotného zahájení.

Stavební veletrh FOR ARCH je v současné době největším a nejnavštěvovanějším stavebním veletrhem v České republice. Jeho oblíbenost roste mezi návštěvníky i vystavovateli. Nad letošním 26. ročníkem FOR ARCHu a jeho současně probíhajícími veletrhy FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA a FOR WASTE & WATER, převzali záštitu prezident České republiky Miloš Zeman, premiér Bohuslav Sobotka, ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová a předseda Senátu Parlamentu České republiky Milan Štěch. Mnoho dalších významných osobností přijde na zahájení veletrhu. Na jeho začátku se letos již podruhé bude konat Konference ředitelů projektových společností 2015, kterou pravidelně navštěvují politici, zástupci státních příspěvkových organizací a stovky ředitelů stavebních, projektových a developerských společností.

Výstaviště PVA EXPO PRAHA je nejmodernějším a největším veletržním areálem v Praze. Splňuje náročná technická kritéria pro pořádání akcí z nejrůznějších odvětví. Areál disponuje třiceti tisíci metry čtverečními adaptabilních krytých prostor v celkem šesti výstavních halách. V té nejnovější se nachází také moderní konferenční sál s ojedinělou kapacitou 650 míst k sezení, velkorysým foyer a galerií. Netradičně velký prostor určený pro kongresy, konference, školení, koncerty nebo firemní večírky disponuje zázemím pro produkci, catering a VIP salonkem. Rostoucí oblíbenosti zde pořádaných veletrhů napomáhá  jejich výhodné umístění ve střední Evropě a také strategická poloha u Pražského okruhu a blízkost stanice metra C Letňany.

Hlavním tématem letošního šestadvacátého ročník veletrhu FOR ARCH, který se uskuteční v září 2015, bude „SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOV“. Firmy, které zde chtějí prezentovat své materiály či výrobky, ale i zájemci o nízkonákladové bydlení, si mohou veletržní prostory a nový Kongresový sál prohlédnout už příští týden. Od 22. do 24. ledna se brány areálu otevřou díky prvnímu veletrhu letošní

Sál 4_b

Podobné příspěvky

Pražský CrossClub přivítá 13. listopadu již 6. ročník festivalu HorrorCon

Redakce

Zemřel Paul Volcker, bankéř, který uspíšil pád železné opony a rozpad SSSR

Redakce

Festival nového divadla vyhlíží praskliny nejen v naší imaginaci

Redakce