Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

Zažít město jinak

plakat-mesto_jinak

Již tuto sobotu 18. září ožije Smetanovo nábřeží a okolní ulice uměním, hudbou, divadlem,workshopy pro děti i dospělé a společným hodováním na konci léta. K tomuto radostnému sousedskému programu Vás srdečně zveme.

Smetanovo nábřeží a okolí

Zažít město jinak budete moci díky skvělým podnikům a iniciativám, které sídlí v blízkých uličkách, a i my jsme pro Vás připravili speciální program.

Letní sezóna / Saison d’été a Re-construkce Luboše Plného

Právě v sobotu v 18:00 hodin zahájíme výstavu Luboše Plného. Za přítomnosti autora představíme jeho nové kresby, které vznikly během letošního léta a nesou příznačné označení Letní sezóna / Saison d’été. K vidění bude také jedinečný cyklus (prošívaných) fotografií s názvem Re-construkce. Toto výjimečné dílo světového art brut nebylo dosud ve svém celku vystavoveno.

U příležitosti výstavy brzy vyjde i limitovaná edice knihy fotografií Re-construkce, kterou umělec vlastní rukou dotvoří. Každá knížka se tak stane autorským dílem.

Pokud je Vám jméno jedné z nejvýznamnějších osobností světového art brut neznámé, podívejte se na krátké video, které jsme o Lubošovi Plném natočili:

Větrání skladů neboli knižní výprodej

Máte rádi lovení knižních pokladů? V rámci sobotního programu připravujeme také výprodej, ve kterém budete moci pořídit knihy antikvariátní i nové za přívětivé ceny. Prohlédněte si kompletní program a přijďte tuto sobotu na Smetanovo nábřeží a do okolních ulic. 

Těšíme se na Vás!

KAVKA Art Books

Krocínova 5, Praha 1 – Staré Město

Praha 110 00

Czech Republic

Podobné příspěvky

Jazzový most 2015

Šebík

Vyjdete se Do divočiny: Lovecký zámek Ohrada zahájí sezonu výstavou fotografií exotických zvířat

Redakce

Co se stane, když květiny promluví a začnou vyprávět?

Redakce