Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Pozvánky na akce

Žluté lázně otevřely první „barbarské“ fitness pod širým nebem

 

Areál Žluté lázně rozšiřuje od června nabídku sportovišť – navíc velmi originálním projektem. První „barbarské“ workout-fitness pod širým nebem přímo v areálu totiž otevřela skupina The Barbarians úzce spojená se zpěvákem Benem Cristovao. Speciální cvičení zaměřené na silový rozvoj si může vyzkoušet každý zdarma.

První profesionální „barbarský workout fitness park“ v Praze vznikl v zadní části areálu Žluté lázně v sousedství Blue Burger Baru a parkoviště. Na speciálních strojích zde budou probíhat tři různé typy tréninku – strongman, physique a bojové sporty. „Chceme inspirovat každého k lepší péči o své tělo i duši. Neprohlašujeme se za všeznalé experty, ale naopak se stále učíme. Jsme otevření novým technikám a metodám. Lázně jsou pro nás jako stvořené polohou i otevřeností vůči společnosti a v tomto duchu bude naše aréna otevřená všem,“ říká Ben Cristovao.
V barbarské strojovně najdou ti, kteří si přijdou zacvičit, netradiční posilovací stroje. Například Log Lift prověří, zda cvičící zvedne dřevěnou nebo železnou kládu nad hlavu pomocí specifické techniky. Betonovou kouli o váze od padesáti do sto padesáti kilogramů s názvem Atlasův kámen musí sportovec přemístit na dřevěný podstavec. Chybět nebudou ani železné kufry a hrazdy či bradla a mnoho dalších  zajímavých  aktivit.
Zájemci se mohou účastnit regulovaného tréninku, kde jim trenéři a instruktoři The Barbarians poradí se správným typem cvičení a formováním postavy. Samozřejmostí budou pravidelné doprovodné programy – soutěže, ukázky i seznámení se sporty, kterým se „Barbaři“ věnují. „Barbarská strojovna ve Žlutých lázních je venkovní tréninkový prostor, zaměřený na silový rozvoj a výbušnou sílu. Člověk si navíc bude moci sáhnout na své limity a také je překonat,“ vysvětluje smysl projektu Ben Cristovao.

Podobné příspěvky

Záštitu nad mezinárodním stavebním veletrhem FOR ARCH 2015 převezmou prezident, premiér a další osobnosti

Šebík

Pražská Noc kostelů nabídne pojízdný kostel a houslový koncert Jaroslava Svěceného

Jaroslav Hauer

Letní kino na Střeleckém ostrově ovládne vášeň

Redakce