Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Divadlo Kultura Kultura v Praze Volný čas

Skvělé obsazení a téma, CELEBRITY S.R.O.

DSC_2655.JPGuRežisér Antonín Procházka a 17 herců a hereček jsou v pražském Divadle Palace v plném nasazení zkoušení nové  divadelní komedie CELEBRITY S.R.O. Vypráví o natáčení nekonečného seriálu, kde úspěch určuje reklama a procento sledovanosti. Ostatně tak, jako v reálném světě šoubyznysu.

„Příběh z prostředí jednoho televizního studia s velkým humorem vypovídá o světě, ve kterém je zločinec zákonem chráněn často lépe, než jeho oběť, o praktikách televizní zábavy, která v zájmu sledovanosti nabídne divákovi cokoli. Jednoduše jde o komedii , o době, kterou dobře známe, nad níž sice můžeme i plakat, ale lepší je se jí zasmát,“ říká přední český divadelní, muzikálový režisér a herec Antonín Procházka.

DSC_2701.JPGuSpolečně s producentem Jiřím Turkem z JT Promotion s.r.o., který stojí i za Festivalem humoru Komedy fest Plzeň či nedávno uskutečněným a velmi úspěšným Les Ballets Bubeníček Tour, vybrali a obsadili skvělé české herce a herečky, jejichž angažmá v Celebritách s.r.o. je skutečným oživením a zárukou kvality a zábavy. „Je to skvělá parta lidí pod vedením zkušeného profesionála. Věřím, že když se dají výborní herci, kteří si i lidsky sednou dohromady, vzejde z toho něco, co je milé, a co bude diváky bavit. A o to nám jde,“ podotkl producent Jiří Turek.

V hlavních rolích se objeví tito herci:

Andrea Elsnerová / Vejvodová Zuzana, Lukáš Pavlásek / Martin Písařík, Adéla Gondíková/ Kateřina Macháčková, Vladimír Kratina / Oldřich Vízner, Viktor Limr / Filip Tomsa, Kamila Kikinčuková / Tina Průchová, Pavel Kikinčuk / Antonín Procházka, Daniela Šinkorová/ Štěpánka Křesťanová / a Zdeněk Rohlíček

 

“Jako, my jsme vlastně ještě pořádně nezačali a už se smějeme, bavíme se a je to prima,” pochvalovala si herečka Kateřina Macháčková. “My se v podstatě smějeme pořád a s Martinem Písaříkem jsme zjistili, protože se alternujeme, že jsme vlastně totožní. Že jsme stejní. A bojíme se, aby si nás lidi na jevišti nespletli,” dodal s humorem sobě vlastním “tydýt” Lukáš Pavlásek.

“Bude to legrace, hlavně ať lidi přijdou. Lidi se chtějí bavit a my se o to pokusíme,” prohlásila Adéla Gondíková.

Do 8. listopadu, kdy je premiéra, musí všech sedmnáct herců, kteří se střídají v alternacích, nazkoušet celou hru. Do konce roku odehrají v Divadle Palace ještě představení – 27. listopadu v 19 hodin a 19. 12. ve stejném čase.

Podobné příspěvky

Unikátní Fillovo zátiší nebo vzácný obraz Ajvazovského za miliony. Dorotheum má před sebou poslední aukci sezony

Redakce

Vánoční trhy v centru Prahy nabídnou poselství tradičních českých Vánoc

Redakce

Židovské muzeum v Praze zve návštěvníky na prohlídku

Redakce