Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Hudba Kultura

Support Lesbiens na novém klipu spolupracovali s Ivou Pazderkovou

Podzimní Stromovka a přilehlá kavárna Lajka se staly romantickou kulisou pro natáčení nového klipu skupiny Support Lesbiens „Skořicová“, ve kterém ústřední partnerskou dvojici tvoří spolu s frontmenem kapely Czendou Urbánkem herečka a moderátorka Iva Pazderková.

Videoklip i stejnojmenná skladba, která je součástí bonusového disku nového alba Supportů „K.I.D.“ vznikla na podporu Českého registru dárců krvetvorných buněk IKEM. „Já sám mám bohužel s tímto tématem osobní zkušenost, o to je mi bližší” přiznal Czenda Urbánek, který před lety díky zhoubné nemoci přišel o maminku. A právě jeho bolestný zážitek byl impulsem k započetí spolupráce Support Lesbiens s registrem, do kterého Czenda i další členové kapely také osobně vstoupili.

“Pokud vím, ideálními dárci jsou muži do 35 let. Což je i moje cílová skupina”, zažertovala Iva Pazderková. Zcela vážně pak ale dodala, že podporu těchto projektů považuje za nesmírně důležitou a proto se ráda podílela na vzniku písně, jejíž výtěžek putuje na testování dalších potenciálních dárců.

Videoklip Skořicová vznikl v režii Adama Kořínka a Lukáše Bayera a ve spolupráci s Petrem Šrejberem, Vítem Morawskim, Vilémem Puklickým, Monikou Fišerovou a Darinou Achremenkovou.

Videoklip Skořicová je ke zhlédnutí zde:

https://www.youtube.com/watch?v=0N5BswC5OKM

 

Podobné příspěvky

Leeroya Thorhilla z The Prodigy prichádza do Bratislavy

Redakce

BLACK & WHITE – vernisáž obrazů, šperků Alexandry Hejlové a vystoupení Jindřicha Krause

Šebík

Aukce mistrovských děl, Obecní dům Praha, 23. května 2021

Redakce