Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Tanec

Cirk La Putyka v příbramském letním kině

Cirk La Putyka

Letní kino Příbram v letošním roce nabízí řadu akcí – po přenosech sportovních utkání, koncertech i tradičním promítání nyní přichází na řadu také vystoupení divadelního souboru, který se profesionálně věnuje žánru „nový cirkus“.

Cirk La Putyka v příbramském letním kině

Cirk La Putyka je uskupení, které není třeba zdlouhavě představovat. Šílené skoky na obřím teeterboardu, skupinové taneční choreografie, závěsná akrobacie, lety na trampolíně, to vše a mnoho dalšího uvidíte v představení Kaleidoscope, které můžete vidět v neděli 8. srpna v letním kině.

 „Tradiční se potkává s moderním, ostřílení putykáři se mísí s mladou cirkusovou krví. Celkem osm akrobatů, herců a tanečníků v představení probleskuje podobně jako barevné střípky v krasohledu. Nemyslete. Otevřete oči, nastražte uši a nechte se pohltit křiklavou koláží umu a radosti,“ zve na představení Vlastimil Ševr z Městského kulturního centra.

Představení začíná v 18 hodin, areál letního kina bude pro veřejnost přístupný již od 16 hodin. Pro vstup na akci platí aktuální protiepidemiologická opatření, tedy potřeba prokázání se platným testem či očkováním. Dle pořadatelů bude navíc možnost nechat se otestovat přímo u vstupu na akci.

Mezi poslední důležité informace patří zmínka, že vstupenky je možné koupit v předprodeji https://1url.cz/SKGOT nebo přímo na místě a občerstvení při akci bude zajištěno.

Eva Švehlová, DiS.

tisková mluvčí

Podobné příspěvky

Představení Elixír propojí tanec s mluveným slovem

Redakce

Czech Cabaret Show – největší kabaretní show u nás

Redaktor J.Hampl

ČESKO-SLOVENSKÝ PLES 2023 | 9. ročník

Redakce