Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Kultura Reportáže Události Zajímavosti

V centru Černý most probíhá výstava inspirovaná motivy knih Julese Vernea

Návštěvníci Centra Černý Most mohou do konce března navštívit výstavu osmi unikátních 3D objektů, které jsou inspirovány fantastickým světem francouzského vizionáře a legendárního spisovatele Julesa Vernea.

 

S expozicí, která má v České republice svou premiéru, se s příznivci Julese Vernea, rozloučí na zábavné show, která odstartuje v neděli 30. března od 16 hodin. Zábavným odpolednem budou provázet moderátor Tomáš Kraus, svůj nezaměnitelný taneční styl předvede bronzový finalista loňského ročníku soutěže Česko Slovensko má talent, Miroslav „Bruise“ Žilka, a na závěr celé své show nazvané „trapnomagie“, představí populární  kouzelník Richard Nedvěd.

 

Centrum Černý Most pro své fanoušky na Facebooku zároveň připravilo soutěž, která je inspirovaná názvy Verneovek  „Pět neděl v balóně”, „Dva roky prázdnin”, či „Cesta kolem světa za 80 dní”. Fanoušci verneových knih, tak až do 31. března mohou přes speciální aplikaci nazvanou „Pozoruhodná dobrodružství z vašich cest“ , vkládat své nejzajímavější fotografie z dovolené, spojené s veselými historkami z prázdnin, které budou posouzeny odbornou porotou. Na výherce soutěže čeká hodnotná cena v podobě čtyřdenního poznávacího zájezdu do Londýna pro dva.

 

Text / foto:                                                                               Vít Hassan

Podobné příspěvky

„Céčka“, pionýrské šátky, dámy v turbanech, stan na Mácháči: artefakty 70. a 80. let budily úžas, vzpomínky a nostalgii

Redakce

Zákaz pohřbívání do země připraví pohřební byznys o 33,5 milionu korun

Redakce

U Arga vychází sbírka Lennonových textů Nanebepění .

Redakce