Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Kultura Reportáže

Veletrh Interbeauty Prague

IMG_1214Mezinárodní veletrh INTERBEAUTY PRAGUE konající se na Výstavišti Holešovice je bezesporu nejvýznamnějším odborným kosmetickým veletrhem v České republice. Již tradičně je zaměřen na současné trendy v kosmetických oborech, zejména na anti-aging, dermatokosmetiku a modelaci postavy, wellness, relaxaci a zdravý životní styl. Stěžejními vystavovatelskými kategoriemi jsou kosmetika, manikúra a pedikúra, péče o vlasy, vybavení salonů, SPA centra a přístroje pro pleť a tělo. Veletrh se koná ve dvou termínech.

Jarní veletrh se koná 21. – 22. 4. 2017 a podzimní veletrh 20.  21. 10. 2017.

 INTERBEAUTY je jediným veletrhem v Evropě, který svým věrným i všem novým návštěvníkům IMG_1068během veletrhu nabízí zdarma péči o zdraví z rukou největších lékařských kapacit v zemi v oboru prevence melanomu – tedy Stan proti melanomu vyšetřování mateřských znamének dermatoskopem. Návštěvníci u nás také mohou zdarma navštívit poradnu plastické a estetické chirurgie, kde nikdy nechybí zajímavé přednášky.

Pro návštěvníky jsou připraveny oblíbené Make-up pointy s líčením zdarma, kvalitní Prevence zdraví, ale také setkávání s osobnostmi veletrhu.

Jednotlivé obory jsou samozřejmě podpořeny i soutěžemi profesionálů. Pořádáme mezinárodní soutěž v malování na tělo BodyArt Czech, profesionální make-upové soutěže MAKECUP make-up awards a IMG_1155MAKE UP 2017 a  soutěž nehtového designu Czech NAIL CUP.
IMG_1126 IMG_1092

Uložit

Podobné příspěvky

Nový český film Stínohra vstoupil do druhé části natáčení

Redakce

Zaměstnanci České pošty na výzvu odborů pomáhají malé Michalce

Redakce

Mandrage vyráží na druhou část Všechny kočky tour

Jaroslav Hauer