Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Kultura

Veletrhy v Letňanech o víkendu přivítaly tisíce návštěvníků

O víkendu proběhly v Letňanech veletrhy WORLD OF BEAUTY & SPA a FOR CARAVAN s veletrhem  FOR BOAT.

IMG_9601mmVeletrh  a FOR CARAVAN a  FOR BOAT návštěvníkům předvedl  prezentaci 129 firem na ploše více než 18 000 m2. K vidění byly  obytné automobily, karavany, lodě, luxusní jachty, vodní skútry i doplňky a příslušenství. Součástí veletrhů byl i  cestovatelský festival Kolem světa karavanem a lodí.
Osmý ročník výstavy obytných automobilů a karavanů FOR CARAVAN nabídl opět o něco více než v roce uplynulém. Návštěvníci se mohli těšit na dvoudenní cestovatelský festival se spoustou zajímavých hostů, bazar karavanů, karavanové městečko nebo soutěž o zapůjčení karavanu od společnosti Blue Rent na celý víkend. Ve stejném termínu, od 10. do 12. března 2017, se uskutečnil první ročník specializované výstavy lodí FOR

IMG_9700mmBOAT. Společně tak veletrhy obsadily čtyři haly letňanského výstaviště PVA EXPO PRAHA

Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA nabídl přehled nejnovějších přípravků pro kosmetickou péči, vlasy, nehty, péči o nohy, BIO-přípravky.
Veletrh pro nás připravil realizační tým  s téměř čtyřmi stovkami firem na výstavních stáncích, které spolu s odborníky nabízeli své nejlepší a nejnovější produkty právě pro nás – předváděli na místě jejich užití, seznámili nás s jejich cenou i možnostmi dalšího prodeje či aplikace na zákazníky. Na vlastní oči jsme se mohli přesvědčit o výsledcích – ať už je jimi hezčí pleť, nový styling či účes. Přípravky jsou určeny pro IMG_9629mmsalony, obchod i přímý prodej. Část programu byla věnována nehtovému designu, stále se rozšiřující nabídce přípravků, nástrojů, přístrojů ale i školení pro péči o nohy. Pestrá nabídka BIO přípravků byla zárukou, že si každý mohl všemi smysly vyzkoušet, vcítit se a nalézt ten „svůj“ zázrak přírody pro své domácí užití.

 

 

 

Podobné příspěvky

Herci ze ZOO se pochlubili zážitky ze svého prvního školního dne

Jaroslav Hauer

Březnová Malostranská beseda ve znamení křtu alba Báry Polákové a oslav narozenin Vladimíra Mišíka

Šebík

Eposovy "lovy billboardů", aneb brutální umění v akci

Redakce