Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Hudba Kultura

Zpěvačka Hanka Křížková zvládla odložený koncert skvěle i se třemi kodeiny

HK Hyb 1(1)Zpěvačka a muzikálová herečka Hanka Křížková je jednou z těch, které musely před Vánoci odložit svůj koncert. Mohla za to chřipková “epidemie zpěvaček”. Hanka musela koncert odložit a naplánovala ho na nejbližší možný termín. Nakonec se to vyplatilo, i když, jak přiznala, zpívala s třemi tabletami kodeinu.

“Měla jsem dokonce troje antibiotika, než konečně zabrala. Ještě jsem tohle snad nikdy nezažila. Nevím, co to bylo za bacil, který tolik zpěvaček položil. Ale i zpěvačka je jenom člověk.”

Nakonec se ale koncert 11. ledna v Hybernii skvěle povedl a to nejen i díky mému skvělému bandu pod vedením Martina Kumžáka, ale i díky velké pomoci mého kamaráda a dvorního textaře Rudy Kubíka. Publikum bylo skvělé, atmosféra krásná, přišla i spoustu kamarádů, například Iva Hüttnerová, Helena Štáchová, Míchaela Dolinová, Pavel Boček, moje kamarádka Iva Hüttnerová, doktor Pavel Boček, řada kamarádů…a pochopitelně moji příznivci. Co víc si přát,” řekla Křížková, kterou diváci odměnili velkým standing ovation.

“Letos čekám kulatiny, tak budeme připravovat narozeninový koncert, a protože mám HK Hyb 2(1)narozeniny 15. srpna, koncert bude až 27. 9. opět v Divadle Hybernia. Moc se na něj těším! Jako dárek pro své příznivce chystám CD Best Of s Bonusy. Stejně tak se těším i na různá představení a talk show, se kterými jezdím, tak i na muzikály Mefisto, Sibyla Carmen, Dracula… Mamma Mia bohužel koncem roku skončila, ale já věřím, že se za rok zase vrátí. A pak mám nabídku ještě na jeden nový muzikálový projekt, tak uvidíme…,” svěřila se Hanka, která si alespoň díky bacilům, které jina konci roku překvapily, pořádně odpočinula. “Teď mám energie na rozdávání,” dodala.

Podobné příspěvky

NA KAJAKU Z PRAHY DO SEVERNÍHO MOŘE

Šebík

Muzeum města Brna představuje fotografie Miloše Budíka

Petr Ondrášek

IL DIVO v Praze: Šarmantní muži se zlatem v hrdle

Redakce