Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Jiné sporty Sport

4.klusácký dostihový den začíná v sobotu již od 14 hodin ve Velké Chuchli

klusacke-dostihy-praha

4. klusácký dostihový den v sezóně začíná od 14 hodin v sobotu 20.6.2020.

Velká ChuchleVe čtvrtém dostihovém dni letošní klusácké dostihové sezóny vévodí Dostihovému programu druhý díl Zlatého okruhu hlavního města Prahy 2020 pro naše nejlepší klusáky, ve kterém se po mnoha letech opět objevuje jeden mladý čtyřletý kůň, francouzská klisna Gamelia Dub’s(F), která prokázala fantastické vlohy již loni jako tříletá. V sobotu změří své síly s našimi jedničkami na vytrvalecké trati 2715 m,. a mohla by to pro ni být předzkouška pro možné starty ve Francii, kde je tato distance dostihu pro její věkový ročník běžná a kde jsou peněžité ceny dostihů v nadoblačné výši. Diváci také uvidí čtvrtý dostih celoročního seriálu dostihů pro francouzské klusáky, tentokrát jako Memoriál Václava Bořka-Dohalského na památku významné osobnosti klusácké historie konce 20.století. Poprvé se nám letos podařilo sestavit dostih pro začínající a méně zkušené jezdce, takže na programu je Cena Střední školy dostihového spol-tu a jezdectví. Na napínavé doběhy dostihů si můžete vsadit online u sázkové kanceláře Tipsport, živě můžete naše dostihy sledovat ve velmi kvalitním online-přenosu na http://www.equitv.cz, reportáže naleznete i na www.jezdci.cz. Stále trvá povinnost dodržovat přísná hygienická opatření v souvislosti s koronavirovou pandemií. Více se dozvíte na internetové stránce pořadatele dostihů www.czetra.cz.

Klusácké dostihyVstup zdarma, parkování zdarma!

* Velká červnová cena hlavního města Prahy (SD) * Cena Pražského zpravodaje * Cena televize PRAHA TV *  Memoriál Václava Bořka-Dohalského / Trotteur Francais IV. * Cena Střední školy dostihového sportu a jezdectví *

(hp)

Srdečně zvou pořadatelé dostihového dne 20.6.2020 a redakce Dostihového programu Sulky 4/2020: Horse Sports s.r.o. a Česká klusácká asociace, z.s., Radotínská 69, 159 00 Praha 5 – Velká Chuchle, e-mail: klusackaasociace@seznam.cz.

Podobné příspěvky

Kynychová pomáhá pohybem obětem domácího násilí

Jaroslav Hauer

Začíná sezona volejbalové extraligy

Redakce

Štěpán zdědil zarputilost, svoje příjmení nikdy neřešil, říká Roman Šebrle

Redakce