Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Jiné sporty

Koupého vydavatelství TISCALI MEDIA spouští web o bojových sportech Fights.cz

Kamil Koupý Tiscali Media

Internetové vydavatelství TISCALI MEDIA spustilo webový projekt Fights.cz, český sportovní web, který se zaměřuje na MMA a veškeré dění kolem něj. Čtenáři se zde dočtou novinky, analýzy a komentáře ze světa mixed martial arts.

Web se zaměřujeme na českou i zahraniční scénu, především pak organizace UFC, Oktagon, XFN, One Championship, Rizin či Bellator. Web zároveň disponuje masivní databází téměř dvou set tisíc bojovníků MMA z celého světa.

Po Osobnosti.cz, Karaoketexty.cz, Games.cz či Dokina.cz, které TISCALI MEDIA vlastní, se jedná o další databázový server spojený s obsahem.

MMA web

„V České republice není moc projektů, které by se specializovaly na MMA v takové míře, v jaké chceme my. Zájem o bojové sporty světově raketově roste a toho jsme chtěli využít. Na projektu jsme pracovali zhruba rok.

Pilířem webu je databáze bojovníků, organizací a eventů MMA (cca 480 000 záznamů). V našem portfoliu tento projekt zasáhne hlavně mužskou cílovou skupinu. To nabídneme i našim inzertním partnerům, projekt tedy bude živ z reklamních příjmů,“ říká Michal Kubík, CEO TISCALI MEDIA.

„V několika málo týdnech projekt dostane další samostatné sekce, jako videorozhovory, reportáže z akcí, či fotogalerie z galavečerů,“ dodává Kubík.

Šéfredaktorem serveru je Aleš Smutný, který v TISCALI MEDIA zároveň působí na pozici šéfredaktora Games.cz. Smutný má za sebou patnáct let žurnalistické práce pro webové i tištěné magazíny a MMA patří mezi jeho zájmy.

Hlavním redaktorem je Antonín Klas, který je bývalým amatérským zápasníkem v thajském boxu, sedm let se věnuje sportovní novinařině a působil například jako zpravodaj Eurosportu.

Podobné příspěvky

Za měsíc startuje ČEZ Inovační maraton s výhrou 50 000 korun

Redakce

Členky národního týmu ve flag fotbalu potřebuji nutně Vaši pomoc

Redakce

Zrakově postižení školáci z Nadace Leontinka dostanou díky SkiTour od Hervisu zimní vybavení

Redakce