Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
kone

Prague Playoffs se představí v Praze naposledy v roce 2023

Global Champions Prague Playoffs

Největší parkurová show na světě Prague Playoffs míří naposledy do O2 areny. Vstupenky na parkurový svátek, který se uskuteční od 16. do 19. listopadu 2023, jsou v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Ceny se pohybují od 290 Kč do 2 390 Kč za denní vstupenky, k dispozici jsou i zvýhodněné balíčky vstupenek.

Global Champions Prague Playoffs 2023 bude posledním ročníkem, který se uskuteční v libeňské areně.

Ceny nejlevnějších vstupenek začínají na 290 Kč. Pokračujeme v úsilí nabídnout parkurový sport co největšímu počtu fanoušků. Všichni se tradičně kromě sportovního programu můžou těšit i na spektakulární doprovodnou show,“ říká předseda organizačního výboru Prague Playoffs Jan Andrlík.

Pátý ročník světové parkurové soutěže v Praze tradičně přivítá celkem šestnáct družstev. Fanoušci se rovněž mohou těšit na světová jména včetně mistrů světa nebo olympijských šampionů. Šanci dostanou i mladé parkurové naděje do 25 let.

Global Champions Prague PlayoffsPrague Playoffs je pro členy družstev naprostým vrcholem. V O2 areně v Praze se proti sobě postaví sportovci v třídenní vyřazovací soutěži. Týmy, které se v celosezónním bodování umístí na 5. až 16. místě, musí absolvovat čtvrtfinále v první den mítinku. Pouze osm z nich postoupí do semifinále, v němž se k nim připojí družstva umístěna na nejvyšších čtyřech příčkách žebříčku. Dále budou bojovat o postup mezi nejlepších šest celků, které se představí v samotném finále GC Super Cupu.

Jedinečný a dynamický formát GCL umožňuje jako první soutěži v historii, aby v družstvech bok po boku závodili sportovci různých národností. Nabízí úchvatnou podívanou, dech beroucí soupeření a týmovou spolupráci.

Chybět v O2 areně nebude ani domácí tým Prague Lions. Ten v roce 2022 předváděl výborné výkony a v seriálu Global Champions ovládl celkem tři zastávky. Dokáží pražští lvi navázat na veleúspěšnou sezonu i v roce 2023? České barvy bude tradičně zastupovat několik jezdců jak v pětihvězdičkových, tak i ve dvouhvězdičkových soutěžích. Fanoušci se rozhodně nemusí obávat, že by neměli koho podporovat.

Global Champions Prague PlayoffsGalashow nabídne také v roce 2023 kromě vrcholového sportu i unikátní doprovodný program určený nejen pro všechny obdivovatele koní. Každý den bude v programu zařazen blok, ve kterém budou mít diváci příležitost vidět ukázky ostatních jezdeckých disciplín a show s koňmi, včetně vystoupení zahraničních umělců. Na své si přijde opravdu každý.

K dispozici budou opět denní vstupenky, permanentky na všechny čtyři soutěžní dny, ale také VIP vstupenky, partyboxy či místa u stolů na klubovém patře. Vstupenky je možné zakoupit prostřednictvím sítí Ticketmaster (www.ticketmaster.cz) a Ticketportal (www.ticketportal.cz).

Ceny denních vstupenek začínají na 290 Kč u vstupenek do 4. patra. Ceny vstupenek 1. kategorie, tedy do 1. patra O2 areny, se pohybují od 990 Kč. Na čtvrteční a páteční program je připravena 50% sleva na vstupném pro děti do výšky 140 cm.

K dispozici jsou zvýhodněné balíčky na celý program, aby si milovníci parkurových soutěží mohli vychutnat všechny čtyři závodní dny. Ceny čtyřdenních permanentek začínají na 1 490 Kč. „Balíček vstupenek obsahuje vstupenky na všechny čtyři dny, které jsou přenosné, kupující si tedy může užít celý čtyřdenní program sám, nebo se může o vstupenky podělit se svými blízkými či přáteli,” upřesnil Andrlík. Držitelé vstupenek z balíčku ještě získávají jako bonus jistotu nejlepších míst v daném sektoru, tedy vždy blíže ke kolbišti. “Jelikož se jedná o poslední ročník, apeloval bych na všechny fanoušky, aby neotáleli se zakoupením vstupenky a užili si jedinečnou parkurovou show, která nemá na světě obdoby,” dodává na závěr Jan Andrlík.

Jan Kuklík

Podobné příspěvky

Vítězem Českého Derby 2020 se stal Radek Koplík s koněm Opasan

Redakce

Beata Rajská inspirovala diváky 133. Velké pardubické se Slavia pojišťovnou!

Redaktor J.Hampl

Aleš Opatrný vyhrál úvodní soutěž Global Champions Prague Playoffs

Redakce