Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Jiné sporty Sport

Single mámy Pavelková a Mašlíková na golfu

Mašlíková_Pavelková

Prázdniny už začaly, a jak každá maminka potvrdí, že jakmile se vyskytne příležitost vyrazit s dětmi ven, je o program postaráno. Za sportem a odpočinkem vyrazily single matky, modelky a kamarádky Hana Mašlíková a Romana Pavelková na golfové hřiště.

Single mámy Pavelková a Mašlíková na golfu

Golf-Beroun„Tady v Berounském golfovém klubu jsem skoro jako doma, nejen že tu hraju, ale ráda sem jezdím i odpočívat. Maxík si to tu vždycky užije, tak mě napadlo pozvat Hanku s Andreáskem, aby si to taky vyzkoušeli a odpočinuli si,“ vysvětluje Romana. Přemlouvat svou dlouholetou kolegyni ale příliš nemusela: „Já jsem od začátku karantény poprvé takhle mezi lidmi. Už jsem si úplně odvykla a je to docela zvláštní pocit,“ konstatuje Hanka.

Při tréninku na odpališti ale záhy přišla na jiné myšlenky. Přestože je Hanka velká sportovkyně, ke golfu ji Romana přivedla poprvé. „Vyzkoušela jsem si to tu úplně poprvé, moc mě to bavilo. Je to dost náročné, hlavně co se týče koordinace těla, rozhodně to není tak lehký sport, jako to vypadá v televizi,“ přiznává se smíchem. Největší úspěch ale nakonec sklidily bugyny, které modelky se syny pořádně provětrali.

Romana_PavelkováPlány na prázdniny má Romana už vyřešené: „Další, co nás s Maxíkem čeká, je dovolená v Chorvatsku s mojí nejlepší kamarádkou a jejím synem. Jezdíme na Istrii do jednoho apartmánu, který je součástí skvělého resortu, kde je i dětský bazén, hřiště a pár kroků od ubytování pláž. Stejně tak nás, jako každý rok, čeká týden na Dolní Moravě, kde se nás matek s dětmi sejde hned několik, a to je teprve jízda.“

MašlíkováNaopak Hanka to nechává spíš na momentálním rozpoložení: „Přes léto chci trávit čas hlavně se synem v přírodě nebo na koni. Ráda bych v létě spustila prodej své sportovní značky, takže žádnou dovolenou do zahraničí neplánujeme. Nicméně jsem v tomhle ohledu trochu spontánnější, takže se může stát, že se ze dne na den rozhodneme s Andreáskem někam odletět.“

Foto: Beroun Golf Club

Podobné příspěvky

Zlatá přilba putovala do Chorvatska. Vítězem je Jurica Pavlic

Redakce

Novináři si vyzkoušeli na autodromu nový MEGANE R.S.

Redakce

Samková motivaci neztratila

Jaroslav Hauer