Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Sport

Steelers rozhodli o výhře nad Alligators v úvodu. Jones hodil 5 touchdownů

V dohrávce 3. kola Snapbacks ligy amerického fotbalu ISMM Ostrava Steelers na Bazalech vlétla na Brno Alligators a v prvním poločase si vybudovala náskok 41:0. Steelers nakonec zvítězili 44:20 a na pátém místě tabulky jsou o jednu výhru za postupovým místem do play-off.

Oba týmy vstupovaly do zápasu s vědomím, že prohra jim téměř jistě zavře dveře do play-off. Od začátku zápasu Steelers dominovali a na první touchdown zápasu se nečekalo dlouho. Obrana ostravského týmu rychle zastavila první útok Alligators a po získaném míči se Steelers rychle dostali k blízkosti endzóny. Po třech minutách hry otevřel skóre po zemi Jakub Březina.

Steelers do konce první čtvrtiny skórovali ještě dvakrát, kdy quarterback Bradley Jones nejprve našel volného Jiřího Košaře a a následně i Petra Škváru. Po první čtvrtině tak vedli Steelers 21:0 a měli průběh zápasu plně pod kontrolou.

Ani ve druhé čtvrtině ostravský útok nezpomalil. Jones dlouhým passem našel Vysloužila, který 42yardovým touchdownem vylepšil skóre. Při kickoffu se navíc Steelers opět zmocnili míče a Jones vyslal další touchdownový pass, tentokrát na Jiřího Šimečku. Steelers se ujali vedení 34:0 a v úvodu druhé čtvrtiny bylo o vítězi prakticky rozhodnuto.

K prvním bodům se Alligators dostali současně s vypršením času prvního poločasu. Running back David Kilian nejprve přiblížil svůj tým k blízkosti endzóny a poslední akcí poločasu našel quarterback Noah Suszcikewicz Ondřeje Marečka pro první touchdown Alligators v zápase.

Alligators se zápas ve druhém poločase nepodařilo zdramatizovat a až v závěrečné čtvrtině kosmeticky upravili skóre Susczkiewicz a Mareček na 44:20 pro Steelers. Ostrava zvládla klíčový duel a v tabulce je v těsném závěsu za Bratislavou Monarchs na pátém místě.

3. kolo Snapbacks ligy
Brno Alligators – ISMM Ostrava Steelers 20:44

Radim Kroulík

Podobné příspěvky

ROUVY přináší do španělské virtuální La Vuelty česká silniční kola Festka

Redakce

Herec Petr Čtvrtníček se proháněl po Vltavě. Na prkně a v trenýrkách!

Redakce

Exploring Dangerous Dirt Roads of The Down Under

Ilja Hynek