Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Sport Vodní sport

Plavci Phelps, Gross a Spitz v Eurosport videu “Závod legend”

Sportovní plavání
Jste sportovní fanoušci? Pak máte příležitost vidět nejúspěšnějšího olympijského plavce historie Michaela Phelpse soupeřit se dvěma bývalými držiteli světových rekordů v posledním vydání série Eurosportu „Závod legend”.
 
PlavciNa neuvěřitelném videu jsou dohromady sestříhány záběry ze tří ikonických závodů plavecké historie, na nichž legendy Michael Phelps (USA), Michael Gross (Německo) a Mark Spitz (USA) překonaly světové rekordy na 100 metrů motýlek na olympijských hrách v Londýně (2012), Los Angeles (1984) a Berlíně (1972). Diváci tak díky technologii Eurosportu poprvé uvidí soupeřit tyto legendy v jednom bazénu.

Závod mezi Phelpsem, Grossem a Spitzem můžete vidět zde: https://drive.google.com/file/d/0B450um94Cx8pMVhiNVJBTkp0cUk/view?usp=sharing

Generální ředitel Eurosportu Peter Hutton: „Time Machine dává fanouškům příležitost vidět ikonické výkony historie sportu v naprostu novém duchu a ukazuje, jak se olympijské sporty a závodníci vyvíjeli v průběhu desítek let. Poprvé máme možnost takovým způsobem sledovat v reálném čase schopnosti Phelpse v bazénu. Je neuvěřitelné, jaký impozantní náskok si vypracoval v prvních 25 metrech! Těšíme se na to, zda se na probíhajícím mistrovství světa v plavání objeví budoucí plavecká legenda, která by byla schopna postavit se Phelpsovi.“

Tisková zpráva, video Eurosport

O EUROSPORTU

Eurosport je panevropská jednička ve sportovním vysílání, která spojuje fanoušky a sportovce během největších sportovních událostí.

Podobné příspěvky

V Cadizu se jel druhý závod iQFoil Games

Redakce

25. Česká námořní rallye – Mistrovství ČR One-Desing 2021

Redakce

Alessia Palanti vyhrála EurILCA Europa Cup na Gardě

Redakce