Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Domácí Politika

Podnikatelské odbory mají 2000 členů! Je nás víc, jsme silnější!

Podnikatelské odbory

Podnikatelské odbory trvale rostou. Jejich hlas je stále více slyšet. A proč stále rosteme? Podnikatelské odbory jsou jedinou podnikatelskou organizací, která stále a reálně hájí zájmy podnikatelů a živnostníků proti státu!

Nejnovější součty potvrzují, že členy PodnikatelsPodnikatelské odbory logokých odborů je 1726 občanů/živnostníků, 270 společností a 9 spolků. Navíc, narozdíl od jiných podnikatelských spolků, je náš seznam členů veřejně dostupný na www.podb.cz v sekci Členství.

Již první rok naší společné práce zaznamenal takový úspěch. Pro více informací o naší činnosti a úspěších lze nahlédnout právě zveřejněnou Výroční zprávu ZDE

Stát tlačí na podnikatele. Ti však nechtějí tolerovat mafiánské praktiky vlády.

Jak vzrůstá  tlak státu, roste i angažovanost podnikatelů a živnostníků a naopak klesá ochota tolerovat mafiánské praktiky současné vlády. Podnikatelské odbory jsou úspěšné a je stále více zřetelné. I proto jsme se rozhodli letos vyhlásit 15.květen Dnem českých podnikatelů a živnostníků. Protože naše sociální třída, pilíř ekonomiky, si zaslouží to nejlepší. A tím Podnikatelské odbory bezesporu jsou.

Vyjádření Radomila Bábka, předsedy výboru Podnikatelských odborů k přijetí dvoutisícího člena:

Máme 2000 členů, ale už zítra to nebude platit, protože rosteme každým dnem. Zajímavé je, že Andrej Babiš Nebo Alena Schillerová si toho nechtějí všimnout. Když jsem nedávno vystoupil v Poslanecké sněmovně proti novele EET, jeden poslanec ANO se mne trochu uštěpačně zeptal “a kolik vás vlastně je v těch Podnikatelských odborech?”.

Odpověděl jsem mu, že se rychle blížíme 2000 členů, a že jsme tak vyrostli za pouhých 17 měsíců. A bylo ticho. To se jim samozřejmě nehodí, protože některé kolaborující spolky, například AČTO, SOCR nebo AHR, o které se s A.Babišem a A.Schillerovou opírají, jsou podstatně menší.

Podnikatelské odbory se zavazují, že budou i nadále stát na straně šikanovaných živnostníků a podnikatelů.

Podobné příspěvky

Fialova vláda si jde pro triumf ve volbách roku 2025

Redakce

Vrátit se už nemůžeme, tyhle krajské volby musíme vyhrát

Redakce

Podpora Kroměřížské výzvy bude „francouzákem“ smrti: Jak najít „Anti-Zemana“, který se nestane „čestným poraženým“?

Redakce