Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Domácí Politika

Prezidentský Press klub Frekvence 1 již tuto neděli

Prezidensky Press Klub

Prezidentský Press klub Frekvence 1 již tuto neděli. O výměně ministra zdravotnictví, Bělorusku i výročí úmrtí Karla Gotta. Již tuto neděli 27. září. od 18 hodin odvysílá Frekvence 1 živě z Lán další speciál Press klubu s prezidentem ČR Milošem Zemanem. Moderovat ho bude opět šéfredaktor zpravodajství Frekvence 1 Luboš Procházka. Probírat budou aktuální dění u nás i v zahraničí.

Prezidentský Press klub Frekvence 1 již tuto neděli

„Budeme v první řadě mluvit o bleskové výměně ministra zdravotnictví. Dále o pokračujícím boji Česka s koronavirem, o rouškách zasílaných poštou v papírové obálce, o blížícím se ročním výročí od úmrtí Karla Gotta, o situaci v Bělorusku nebo o dopisu šéfa Senátu Vystrčila, ve kterém nabízel nejvyšším ústavním činitelům schůzku bez účasti prezidenta. Řeč přijde i na prezidentův aktuální zdravotní stav a také na narozeniny, které oslaví hned druhý den po vysílání prezidentského Press klubu,” říká moderátor pořadu Luboš Procházka.

Kdo má zájem, může prezidentovi položit dotaz na webových stránkách: http://www.frekvence1.cz

Frekvence 1 vysílá publicistický pořad Press klub standardně od pondělí do pátku vždy v 18 hodin. Prezidentský speciál má vyčleněný čas v neděli večer. Záznamy a více informací o pořadu najdete na: https://www.frekvence1.cz/radio/zaznamy-poradu/press-klub .

Iva Pavlousková

Active Radio a.s. je multimediální skupina vlastnící rádia EVROPA 2, Frekvence 1, Rádio Bonton, Rádio Dance, Youradio a Youradio Talk. Patří jí rovněž dětský projekt Pigy. Provozuje řadu on-line médií, streamingových audio služeb, sdružuje skupiny fanoušků na sociálních sítích a pořádá eventy. Divize NoLimits ročně pořádá ročně akce pro více než 100 tisíc osob. Od roku 2018 patří holdingové společnosti Czech Media Invest.

 

Podobné příspěvky

Jak skutečně pomoci lidem, ekonomice a celé společnosti?

Redakce

Dokumentární fotograf Thomas Hoepker vystavuje v Leica Gallery

Redakce

Poplatky u lékaře pouze za Pohotovost

Redakce