Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Domácí Politika

V pátek si symbolicky připomeneme Den daňové svobody-akce zrušena!

Zuzana M. Zahradníková, Trikolora
Petr Bajer, Soukromníci
Petr Bajer, Soukromníci

Podle lídrů uskupení „Trikolora Svobodní Soukromníci“ však není co oslavovat. Lidé, kteří chodí celý rok do práce půjdou poprvé z práce s pocitem, že během pracovní doby vydělávali pro sebe. Daňová zátěž v České republice je totiž tak vysoká, že kdybychom podle ní rozdělili rok do dvou částí, pak peníze vydělané do čtvrtka 24. července pošleme státu a od pátku 25. června si teprve můžeme podle svého užívat peněz, které si zasloužíme za svou práci.

Vzhledem k situaci na Břeclavsku a v Hodoníně dnešní akci, která se měla odehrát oficiálně na Náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze a v Českých Budějovicích (Lannova třída ) od 13:00 rušíme!!!

V pátek 25. června si symbolicky připomeneme Den daňové svobody

Libor Vondráček, Svobodní
Libor Vondráček, Svobodní

Pracující logicky napadají podvědomé otázky: „Když pracuji půl roku pro stát, jsem poloviční otrok (státu)?“ Kromě těchto nepříjemných otázek to má ovšem samozřejmě i velmi negativní rozměr pro jejich peněženky a životní úroveň.

Na tento nepříjemný fakt se rozhodli lídři uskupení „Trikolora Svobodní Soukromníci“ upozornit rozdáváním půl rohlíku veřejnosti. Při této příležitosti představí lidem i konkrétní návrhy, které by pomohly výrazně zlepšit vyhlídky českých občanů do budoucna.

„Symbolika je jasná. Stát nás připravuje o polovinu našich příjmů. Proto chceme prosadit snížení daní na úroveň 15 %. Pokud snížíme daně, pak lidem na účet od zaměstnavatele dorazí větší částka. Dojde ke skutečnému zvýšení mezd. Opravdovou sociální politikou je snížení daní, aby se vyplatilo pracovat, a zmenšení státu, pro jehož chod pracující odvádí daně. Menší stát je navíc jedinou zaručenou cestou ke snížení korupce a množství vykuků, které z našich daní s nechutí sponzorujeme,“ uvedla Zuzana Majerová Zahradníková.

Akce bude probíhat na několika místech České republiky. Rozhovory pro novináře budou oficiálně probíhat na dvou místech:

13:00 – 14:00 – Praha – Náměstí Jiřího z Poděbrad – Zuzana M. Zahradníková, předsedkyně Trikolory a Radomil Bábek, lídr krajský kandidátek do Poslanecké sněmovny (Praha):

13.00 – 17:00 – České Budějovice – Lannova třída (u obchodního domu Prior) – Libor Vondráček, předseda strany Svobodní

 Zuzana Majerová Zahradníková, předsedkyně hnutí Trikolora

Libor Vondráček, předseda strany Svobodní

Petr Bajer, předseda Stany soukromníků ČR

Více informací získáte taktéž na webových stránkách www.pravozit.czwww.volimtrikoloru.czwww.svobodni.cz,  http://www.soukromnici.cz/ nebo na kontaktu:

David Wilczek

Externí PR konzultant

 

Podobné příspěvky

Spolek Milion chvilek pro demokracii uspořádal demonstraci v Praze a také na dalších místech republiky

Redakce

Rozhovor s Lucií Válovou o politice a nové generaci politiků

Redakce

Shromáždění národů Republiky Kazachstán –

Redakce