Zpravodajství z Prahy, pozvánky na kulturní a sportovní akce
Komunální volby 2018

Ivan Pilný, “sekačkovej dědek”, se vrací do politiky

Ivan Pilny

Kandiduje jak do pražského zastupitelstva, tak do Senátu v Praze 12.  DEN D pro Ivana Pilného se blíží. Na ulicí slyším stále od lidí, že bych se měl do politiky vrátit a tak jsem se rozhodl opět kandidovat.

V naši společnosti je velkým problémem stárnutí generace a proto vidím jako nezbytný krok zapojení do aktivní činnosti i starší generaci. Mým cílem není kopat příkopy mezi generacemi, ale budovat mosty.

Je třeba zjednodušit legislativu

Rád bych se také podílel na zjednodušení legislativy a menším zatěžování občanů na duplicitních požadavcích státních orgánů.

Například dle mého názoru zcela postačí při silniční kontrole řidičský průkaz a již není při tom zapotřebí kontrolovat průkaz občanský.

Protože dle záznamů v registru je možno ověřit všechny kontaktní údaje z jednoho zdroje, včetně právních a dalších záznamů.

Navrhnu zvýšení pravomocí obcím

Zvýšil bych určitě pravomoci obcím, protože město hospodaří lépe než stát. Dále vidím nedostatečnou podporu v podnikání, například systém dotací je zvrácený (na základě výzvy vytvářím a projektuji podnikatelský záměr…).

Investujme do vzdělání

Vzdělání je investice. Proto bych rád podporoval talentované a vzdělané jedince před začleňováním široké masy a snižováním úrovně vzdělanosti. V mém věku se můžeme pro něco zapálit, jinak budeme hořet až v krematoriu!

Podobné příspěvky

Oldřich Lomecký: do třetice všeho dobrého!

Jaroslav Hauer

Spolek Milion chvilek pro demokracii uspořádal demonstraci v Praze a také na dalších místech republiky

Redakce

Nápad vlády je totalitní!

Redakce