Zákazníci si objednali dopředu největší množství hotového ručně dělaného cukroví a kupují i víc hotových těst. Obrovský úspěch letos mají v Globus pekárnách s hotovým vánočním cukrovím. „Máme velké množství zákazníků, kteří se pro tento sortiment vracejí, protože vědí, že sázíme na kvalitní suroviny a ruční zpracování. Například u cukroví máme v letošním roce také vyšší objednávky zákazníků o 200 procent oproti loňsku,“ řekla Lutfia Volfová, vedoucí externí komunikace Globus a dodala: „Jsme jediným řetězcem na trhu, který vyrábí ručně cukroví a dokáže přijímat objednávky zákazníků stejně, jako třeba malé cukrárny.“
Pekárny Globusu hlásí před Vánoci rekordy
Výrobu hotových těst na cukroví z pravého másla, cukru a mouky se letos zvýší na 12,5 tuny.
Pekaři v Globusu ručně upletoupřes 60 kilometrů vánoček, což vydá na 160 tisíc kusů.
Jen na vánoční cukroví, těsta a vánočky v Globusu spotřebují pekaři a cukrářky více jak 15 tun českého másla, 10 tun rozinek a 6 tun mandlových plátků.
Jsme nezávislá redakce a rádi dáváme prostor odborníkům a příběhům, které osloví naše čtenáře. Spolupracujeme s podnikateli, manažery, profesními svazy a sdruženími, univerzitami, neziskovými organizacemi. Podporujeme kulturní akce, sportovní akce nebo charitativní aktivity.